Diyet Beyendi tarifi
MALZEMELER
3 kabak
2 patates
1 demet dereotu (kıyılmış)
5-6 yemek kaşığı katı yoğurt
2 diş sarmısak (dövülmüş)
1 su bardağı ceviz (ufalanmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Kabak ve patatesleri soyup rendeleyin. Sonra iyice suyunu sıkın. Bu karışımı tavada zeytinyağında yaklaşık 5 dakika çevirerek pişirin. Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, sarmısak ve yoğurtla karıştırıp üzerini dereotuyla süsleyin. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Kabak ve patatesleri soyup rendeleyin. Sonra iyice suyunu sıkın. Bu karışımı tavada zeytinyağında yaklaşık 5 dakika çevirerek pişirin. Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, sarmısak ve yoğurtla karıştırıp üzerini dereotuyla süsleyin. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder