- Soğan kavururken
İçine bir tutam tuz ilave edin, rengi güzelleşecektir. - Yoğurtlu çorba hazırlarken
Tuzu çorbayı pişirdikten sonra ekleyin. - Sarımsağı kolayca soymak için
Sarımsağı kolayca soymak için, kabuklarıyla birlikte 15-20 dakika sıcak suda beklettikten sonra soyun. Göreceksiniz ki sarımsaklar çok daha kolay soyulacaktır. - Kek ve pasta yaparken
Portakal ya da greyfurt gibi meyvelerin suyunu sıktıktan sonra kabuklarını küçük küçük doğrayıp buzdolabı poşetlerine doldurun ve buzlukta saklayın. Kek ve pasta yaparken lezzet artırıcı olarak kullanabilirsiniz.
ÖRGÜ,TAKI,PASTA,SAĞLIK,YEMEK...
enter>
Get cool stuff at BlingPixie.com
Get cool stuff at BlingPixie.com
24 Eylül 2007 Pazartesi
mutfaktaki püf noktalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder