ÖRGÜ,TAKI,PASTA,SAĞLIK,YEMEK...

enter>
Get cool stuff at BlingPixie.com

24 Eylül 2007 Pazartesi

mutfaktaki püf noktalar

  • Soğan kavururken
    İçine bir tutam tuz ilave edin, rengi güzelleşecektir.
  • Yoğurtlu çorba hazırlarken
    Tuzu çorbayı pişirdikten sonra ekleyin.
  • Sarımsağı kolayca soymak için
    Sarımsağı kolayca soymak için, kabuklarıyla birlikte 15-20 dakika sıcak suda beklettikten sonra soyun. Göreceksiniz ki sarımsaklar çok daha kolay soyulacaktır.
  • Kek ve pasta yaparken
    Portakal ya da greyfurt gibi meyvelerin suyunu sıktıktan sonra kabuklarını küçük küçük doğrayıp buzdolabı poşetlerine doldurun ve buzlukta saklayın. Kek ve pasta yaparken lezzet artırıcı olarak kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: